Salades.

Alle salades worden geserveerd met molenaarsbrood

Caesar

 13.50

Met kippendijtjes, bacon, ei, Parmezaanse kaas en knoflookcroutons

Carpaccio

 13.50

Vers afgesneden carpaccio met  pijnboompitten en balsamico crème

Geitenkaas

 13.50

Met gebakken champignons, walnoten en portstroop

Gerookte zalm

 13.50

Met rode ui, kappertjes en basilicum crème

Salade biefreepjes

 15.50

Met truffelmayonaise en parmezaanse kaas

Salade geitenkaas

 13.50

Warme geitenkaas uit de oven met champignons

Salade lardon

 12.50

Spekjes afgeblust met frambozen azijn, ei en appel

Salade scampi

 14.50

Spiesje van gebakken scampi met limoenmayonaise

Salade serranoham

 13.50

Vers afgesneden serranoham, meloen en mozzarella

Salade Val-Dieu kaas

 13.50

Warm Val-Dieu kaasje, appel, walnoten en portstroop